Ara

Okulumuz erkek basketbol  takımımız final maçını kazanarak il birincisi olmuştur.Final  maçında Kars Bahçeşehir Kolejini farklı mağlup eden takımımız yıllardan  beri süregelen şampiyonluğuna bir yenisini daha ekledi.Biz de şampiyon takımımızı kutluyor başta Beden Eğitimi öğretmenimiz İsmet KABLAN ve emeği geçen sporcularımızı tebrik ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda 100 eserle cumhuriyetimizin 100.yılı sergisi ve 100. yıla özel müzik dinletisi düzenlendi. Başta İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Urlunç, Şube Müdürü Yener Karakuş, Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Dinçer Atay başta olmak üzere çok sayıda öğrenci velisi ve öğrenci katıldı.

Ekm

21.10.2023 tarihinde okulumuzun çok amaçlı salonunda “Kars Fen Lisesi Okul-Aile Birliği 26. Olağan Genel Kurul Toplantısı” yapıldı. Toplantıya çok sayıda veli katıldı. Toplantıda aşağıdaki gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Tem

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavında ailelerini ve bizleri gururlandıran tüm öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzda dana akciğerini inceledik. Akciğer, soluk borusu ve bronşlarını, akciğerin hacminin artıp azalmasını inceledik.

Mrt

Okulumuz İngilizce öğretmeni Sevinç Altıntaş‘ın başkanlığında 8 öğrenciyle yürütülen “Human Rights with P4C” adlı eTwinning projemiz devam etmektedir.

Mrt

"İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma" etkinlikleri kapsamında, 2012 yılından beri görev aldığımız tiyatro etkinliği, bu yıl da başarılı bir şekilde seyircisiyle buluştu.

Ara

Erasmus-Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği ve Teknofest'e kabul gören projelerin sunumu yapıldı.