Human rights with P4C eTwinning Projesi

Okulumuz İngilizce öğretmeni Sevinç Altıntaş‘ın başkanlığında 8 öğrenciyle yürütülen “Human Rights with P4C” adlı eTwinning projemiz devam etmektedir.

23-03-202323-03-2023

LOGO                                                                         POSTER

Proje ortaklarımız : İtalya,Slovakya, Türkiye, Ürdün ve Yunanistan‘dan oluşan toplamda 11 okul.

Bu projede insan hakları tartışılmaktadır. Dünyada ve ülkemizde insan haklarının durumu değerlendirilmektedir. Konular işlenirken “Sınıf Diyaloğu ve Sokratik Tartışma” yöntemleri kullanılmaktadır.

Bu projeyle amacımız öğrencilerimizde dijital vatandaş olma becerilerinin kazandırılması hedeflenmektedir. P4C İle öğrencilerimizin düşünme becerilerini, Web2 araçlarıyla da dijital becerilerini geliştirmeyi hedeflemekdeyiz.

Yayın: 23.03.2023 - Güncelleme: 23.03.2023 10:48 - Görüntülenme: 237