Ara

Kars Fen Lisesi, 9. Sınıflar arası "Education should focus on Maths and Science (Science subjects) rather than Music and Art( Social Subjects) at school" konu başlığında İngilizce öğretmenlerinin düzenlediği İngilizce münazara yapılmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yılı münasebetiyle okulumuzda resim-şiir ve kompozisyon yarışması düzenlenmiştir. Yarışmada dereceye giren öğrencilerin eserlerinden oluşan bir sergi düzenlenmiştir.

Kas

Ekm

Kars Fen Lisesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Kars'ın kurtuluşunu çeşitli etkinlikler ile kutladı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 30 Ekim Kars'ın Kurtuluşu münasebetiyle okulumuzda resim-şiir ve kompozisyon yarışmasının ardından yarışmada dereceye giren öğrencilerin eserlerinden oluşan bir sergi düzenlenmiştir.

Ekm

Kimya biliminin birimi olan mol sayısını daha iyi anlamak ve kavramak amacıyla 23 Ekim'de "Dünya Mol Günü" kutlanmaktadır.

Ekm

Okulumuzda Din kültürü ve ahlak bilgisi dersi öğretmeni olarak görev yapan Güven SURAL' ın rehberliğinde Mevlid-i Nebi programı yapılmıştır.