Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında  ilimizde yapılan "Cümle Tasarlama Yarışmasında" okulumuz öğrencisi  Yağmur AYDIN il birincisi olmuştur.Öğrencimizi kutluyor emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Daire Başkanlarından Sayın Seyfettin TORAMAN okulumuzu ziyaret ettiler. Sayın Daire Başkanımız öğrencilerimizle biraraya  geldi.Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbet hatıra fotografı çekilmeyle son buldu.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün E-59947035-310.01.02-88307711 sayılı ''Oku-Yorum, Yazı-Yorum'' projesi kapsamında okulumuzun çok amaçlı salonunda Yusuf Has Hacip Kutadgu Bilig Paneli düzenlendi.

Ara

Meslek tanıtımı programı kapsamında İlimiz Harakani Devlet hastanesi Genel Cerrahı Uzman Doktor Şahin KAHRAMANCA'yı misafir ettik.Çok verimli  bir ortamda geçen toplantıda tıp doktorluğu ve cerrahi alanında kıymetli bilgilerini paylaşan Sayın Şahin KAHRAMANCA hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Valimiz Sayın Ziya POLAT'ın  himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce başlatılan ve uygulamaya geçirilen KAFKAS (Kars'ta Akılcı Fikirlerle Kaliteyi Arttırma Stratejileri) Projesi uygulama planı doğrultusunda (Akademi36)  okulumuzda tüm sınıflarımızı kapsayan başarıyı ölçme sınavı yapıldı.Sınavda öğrencilerimize görmüş oldukları konularla ilgili soruları soruldu.