KARS / MERKEZ - Kars Fen Lisesi

Mrt

Okul- Aile Birliği Başkanımız Özgür AKSOY ve  öğrenci velimiz Zati VATANSEVER tarafından okulumuz Biyoloji Laboratuvarına malzeme desteği yapıldı.Yapılan destekle malzeme eksiğimiz giderilmiş oldu.Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Şbt

TÜBİTAK 2204- A Lise kategorisinde okulumuz tarafından yürütülen projemiz Erzurum'da yapılacak bölge yarışmasına katılmayı hakketti.Biyoloji öğretmenimiz Berrin TAKÇI danışmanlığında öğrencimiz Evin ÖZÇAĞIN'ın  yürüttüğü projemiz biyoloji alanında yapılmaktadır. 4Mart 2024 tarihinde yapılacak olan bölge yarışmasında öğretmenimiz ve öğrencimize başarılar diliyoruz.

Şbt

Snapword, kelimeleri resimle anlatma sanatıdır.Kelimeleri ifade etmenin ve öğrenmenin yaratıcı bir yoludur.

Şbt

İl geneli yapılan satranç turnuvasında okulumuz hem erkekler hem de kızlarda il birinciliği elde ettiler.Bu yıl da gelenek değişmedi.Okul satranç ekibimiz birincilik kupalarını bu yıl da okulumuza getirmeyi başardılar.Beden Eğitimi öğretmenimiz İsmet KABLAN ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Bakanlığımız tarafından yürütülen Liselerde Bilim Uygulamaları projesi kapsamında okulumuzda yürütülen çalışmalar yapılan sergi ile start aldı.Fizik Öğretmenimiz Özlem GÖREN ve öğrencilerimiz tarafından yürütülen çalışmalar önümüzdeki süreçte  planlanan şekilde devam edecektir.