İSTİKLAL MARŞI TİYATROSUNU SERGİLEDİK

"12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" kapsamında Kars İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan programda okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yusuf Ahmetoğlu'nun yazdığı ve yönettiği "Üstat İstiklal Marşı'mızı Yazıyor" adlı oyun, İl Kültür Müdürlüğü salonunda izleyicilerle buluştu.

Gerek oyunun içeriği gerekse oyuncuların gösterdikleri başarılı performans neticesinde oyun seyirciler tarafından beğenildi ve dakikalarca alkışlandı. Oyunun kadrosu ve temsil ettikleri kişiler şunlardır:

Mehmet Akif Ersoy:        Hüseyin Ali ERDOĞAN

Rıza Nur:                       Mehmet HATİPOĞLU